Over ons

Geplaatst op door

Mallorcatips wordt gemaakt en geschreven door een team Mallorcafans van het eerste uur, al meer dan 10 jaar is Mallorca voor ons de vakantiebestemming nummer één.  Mallorca kent voor ons weinig geheimen en mede door onze jarenlange ervaring met reizen op dit prachtige eiland kunnen wij de lezers van deze blog voorzien van veel vakantie tips vandaar ook de titel Mallorcatips.nl

Mallorcatips.nl wordt gemaakt door:

Vincent
Geboren in de Achterhoek maar al snel onderweg in de wijde wereld, van Australië tot Nieuw Zeeland en grote delen van Europa kent Vincent op zijn duimpje. Gezien de beroepsachtergrond van Vincent weet hij in elke stad binnen een paar minuten de weg. Geen enkel plekje blijft voor hem geheim. Verder zijn de meeste foto’s op deze site door Vincent gemaakt.

Danielle
De roots van Danielle liggen in Tirol. Oostenrijk dus, geen berg is dus te hoog en bang voor dieren is Danielle zeker niet. Mede door haar uitstekende Duits weet zijn van de vele inwoners van Mallorca de mooiste tips los te krijgen, Duits is tenslotte de tweede taal op het eiland

Chantal
Chantal is onze tolk en backpacker, Overal waar de wegen ophouden staat Chantal vooraan, met haar rugzak. Chantal groeide op in Barcelona waar haar ouders een tijd lang hebben gewoond als “part of the job” De Spaanse taal is er dus met de paplepel ingegoten.

Robin
Robin doet de techniek achter de websites en maakt zich graag druk op de mountainbike en de racefiets, Mallorca kent voor hem dus geen geheimen want als je ergens lekker kunt fietsen is het op Mallorca.

Karl
Karl is onze supervisor, haha, dat mocht hij willen. Karl woont namelijk al jaren op Mallorca en checkt voor ons met enige regelmaat de teksten op juistheid en actualiteit. Karl geniet al enkele jaren van zijn pensioen en is een levensgenieter pur sang. Met Karl checken we de hotels, de bezienswaardigheden en voor ons houdt hij het locale nieuws op het eiland bij.