Vliegtickets

Geplaatst op door

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, vervangen we Rome in dit geval voor Mallorca dan zijn er in eens een stuk minder wegen. De reis met de eigen auto is een kostbare aangelegenheid. Dat komt voornamelijk door de prijzige en vooral lange overtocht met de veerboot.

Vliegen is de snelste en makkelijkste methode om op Mallorca te komen. Vanaf alle luchthavens in Nederland vliegt minstens één keer per week wel een vlucht naar het zonnige Spaanse eiland. Het ligt voor de hand dat er dagelijks vluchten vanaf Schiphol vertrekken naar de luchthaven van Mallorca.

Goedkoopste vliegtickets naar Mallorca

Vliegen naar Mallorca met TransaviaHet aanbod vluchten naar Mallorca is groot, opvallend is dat er eigenlijk alleen maar budget airlines naar het eiland vliegen. KLM heeft bijvoorbeeld geen directe vlucht naar het eiland. Het budget zusje Transavia echter wel. Sterker nog tijdens het hoogseizoen vliegt Transavia vanaf Groningen, Rottterdam/Den Haag, Eindhoven en Schiphol naar Mallorca.  Vanaf Schiphol vliegt Transavia 13 x per week.

Een andere aanbieder van voordelige vluchten naar Mallorca is Vueling, De Spaanse Bugetmaatschappij vliegt meerdere keren per week direct naar Palma de Mallorca. Ook kun je met een tussenstop in Barcelona naar de zon vliegen.

Easyjet is de uitvinder van de budget vluchten naar leuke bestemmingen, het concept is dus door alle bovenstaande maatschappijen gekopieerd. Easyjet is ook graag gezien op Mallorca en vliegt dagelijks van Amsterdam naar Mallorca.

Vluchten vanuit Duitsland

Vliegen naar Mallorca vanuit DuitslandWoon je dichtbij de Duitse grens dan zijn vluchten vanuit Duitsland erg interessant om eens te bekijken. Mallorca is een populaire vakantiebestemming voor veel Duitsers en de Duitse luchtvaartmaatschappijen zoals Eurowings, Condor en TuiFly vliegen veel vanaf de de luchthavens in de grensstreek zoals Münster/Osnabrück, Keulen/Bonn en Dusseldorf. Vooral tijdens de schoolvakanties in Nederland zijn vluchten naar Mallorca vanuit Duitsland een stuk goedkoper.

Een ander voordeel van vliegen vanuit Duitsland zijn de lagere parkeertarieven op de luchthavens. Dat kan al snel 50% schelen met de tarieven op bijvoorbeeld Schiphol.